söndag 12 september 2010

Resan mot Adas kaffestuga…

En lördagstripp i norra roslagen kan ge en hel del fynd & avslutas med en trevlig kopp kaffe i fin 50-tal`s miljö på Adas kaffestuga i Östhammar.
Våran resa börjar i Upplands Väsby , vi valde att ta dom små inre vägarna.
Så vårt första stopp blev här i Rimbo, på den gamla kvarn byggnaden, som tyvärr har brunnit tidigare så den är inte i ursprungsskick. Men den återstående byggnaden används av en liten loppmarknad.


Vi åker vidare mot … men först finns det flera loppisar längs väg 280, vi passerar Edsbro. Ca 5 km norr om Edsbro svänger vi av mot Väddö. Nu befinner vi oss på 76:an mot Söderby-karl, där växlar vi väg till 283 och desto närmare man kommer Väddö & Älmsta desto tätare blir det mellan antikbutikerna & loppisarna, här kan man göra fynd.
Väl framme i Älmsta tar man den lilla kringelikrok vägen mot Häverö , Hallstavik & tillbaks till väg 76 som tar oss till Östhammar. Östhammar är en liten gammal hamnstad, liten & mysig. Här finns det loppmarknader i var och var annat gatu hörn. Här hittar vi vår resas slutmål, Adas Kaffestuga.
Adas Kaffestuga är en fröjd för dina sinnen, varför inte ta sig en kopp kaffe och ett bak verk. Detta ska man självklart avnjuta i Dagnys Hörna, här finns det saker för alla sinnen att beskåda.
Passa på att peta in en slant i Jukeboxen å njut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar